Ik ben in 2005 afgestudeerd als hondentrimster in Syntra te Hasselt.  En hoewel je geen getuigschrift nodig hebt om hondentrimster te worden, vind ik het toch belangrijk om het goed te doen en zoals het hoort.

 

In de zomer van 2006 heb ik mijn eerste reiki-inwijding gehad.

Dit is de bedoeling om dieren te behandelen. Reiki helpt om stress te verminderen, bij ouderdomsklachten en om lichaam en geest in balans te brengen.

 

 

Om dit alles wat aan te vullen heb ik ook nog een cursus hondenmassage gevolgd om jouw lieveling nog meer te laten genieten.

 

In 2015 ben ik afgestudeerd als zelfstandig  hondeninstructeur bij Syntra in Hasselt . De bedoeling hiervan is om privé lessen te geven om honden op te voeden.

 

In 2016 ben ik afgestudeerd als  ABC-trainer van Hermina Stout.

De training richt zich op het verbeteren van de communicatie tussen jou en je hond. Hierdoor zal niet alleen de relatie met je hond verbeteren, maar zal er meer bereidwilligheid ontstaan om naar je te willen luisteren. Tevens zal er meer rust, zelfcontrole en focus ontstaan.

Tevens volgde ik bij Hermina Stout bijkomende workshops om me nog beter te verdiepen.

 

In 2018 volgde ik bij de cursus voor detectiewerk. Recreatief detectiewerk geef ik in workshops voor kleine groepen of .

 

Van 2019 tot heden ben ik bij Karin Roelofsma cursussen aan het volgen

onder andere: control unleashed , recallers , fitness,...